Menukort fra 1/11-2024

Tirsdag-Lørdag 12.00-20.00

(Køkkenet har lukket fra 15.00-17.00, sidste bestilling 20.30)


Frokost

Bacon cheese burger 175,-
Hakket okse – comte – bacon – drueagurker 

Serveres med pommes og valgfri dip

Salat med varmrøget laks 175,-

Salat med fed laks, nødder, vinagrette, urter og agurk

Serveres med ristet brød


Fritter 45 ,-

Fritter med urtesalt

Dips 15 ,-

Mayo, chili mayo, ketchup, trøffelmayo, vegan mayo


Smørrebrød – 75,- / 3 stk 195,-

Roastbeef

Remoulade – stegte løg – peberrod 

Rødspættefilet 

Remoulade – dild – citron

Rejemad

Håndpillede rejer – mayo – citron

Røget laks

Varmrøget laks – agurk – rygeost – nødder

Burrata 

Tomater – olivenolie – basilikum

Æggemad

Rejer – mayo – knæhøj karse

Anderilette 

Plukket and – cornichoner – trøffelmayo

———————

Desserter 

Pandekage 75,-

Serveres med is og rabarber 

Creme Brulee 75,-

Serveres med syltede bær

Ostetallerken 100,-

Serveres med behørig garniture

——————————

Aften

Forretter

Burrata 85,-
Tomater – olivenolie – basilikum

Carpaccio af kalv 95,-
Mizuna – nødder – pesto 

Anderilette 105,-
Serveres med stegt brød, cornichoner og surt

Hovedretter 

Coq au Vin 225,-

Gryderet med confiteret kylling, bacon og grøntsager. 

Serveres med kartoffelmos og en lille salat

Peberbeuf 200 g 225,-

Skåret af fileten. Serveres med pommes frites, stegt broccolini og mild pebersauce 

Bacon cheese burger 175,-
Hakket okse – comte – bacon – drueagurker 

Serveres med pommes og valgfri dip

Salat med varmrøget laks 175,-

Salat med fed laks, nødder, rygeost, urter og agurk

Serveres med ristet brød

Desserter 

Pandekage 75,-

Serveres med is og rabarber 

Creme Brulee 75,-

Serveres med syltede bær

Ostetallerken 100,-

Serveres med behørig garniture

——————————-

3 retter 325,-

Vælg 1 forret, 1 hovedret og 1 dessert

Scroll to Top