Menukort fra 1/11-2024
Tirsdag-Lørdag 12.00-20.00
(Køkkenet har lukket fra 15.00-17.00, sidste bestilling 20.30)
Frokost
Bacon cheese burger 175,-
Hakket okse – comte – bacon – drueagurker
Serveres med pommes og valgfri dip
Salat med varmrøget laks 175,-
Salat med fed laks, nødder, vinagrette, urter og agurk
Serveres med ristet brød
Fritter 45 ,-
Fritter med urtesalt
Dips 15 ,-
Mayo, chili mayo, ketchup, trøffelmayo, vegan mayo
Smørrebrød – 75,- / 3 stk 195,-
Roastbeef
Remoulade – stegte løg – peberrod
Rødspættefilet
Remoulade – dild – citron
Rejemad
Håndpillede rejer – mayo – citron
Røget laks
Varmrøget laks – agurk – rygeost – nødder
Burrata
Tomater – olivenolie – basilikum
Æggemad
Rejer – mayo – knæhøj karse
Anderilette
Plukket and – cornichoner – trøffelmayo
———————
Desserter
Pandekage 75,-
Serveres med is og rabarber
Creme Brulee 75,-
Serveres med syltede bær
Ostetallerken 100,-
Serveres med behørig garniture
——————————
Aften
Forretter
Burrata 85,-
Tomater – olivenolie – basilikum
Carpaccio af kalv 95,-
Mizuna – nødder – pesto
Anderilette 105,-
Serveres med stegt brød, cornichoner og surt
Hovedretter
Coq au Vin 225,-
Gryderet med confiteret kylling, bacon og grøntsager.
Serveres med kartoffelmos og en lille salat
Peberbeuf 200 g 225,-
Skåret af fileten. Serveres med pommes frites, stegt broccolini og mild pebersauce
Bacon cheese burger 175,-
Hakket okse – comte – bacon – drueagurker
Serveres med pommes og valgfri dip
Salat med varmrøget laks 175,-
Salat med fed laks, nødder, rygeost, urter og agurk
Serveres med ristet brød
Desserter
Pandekage 75,-
Serveres med is og rabarber
Creme Brulee 75,-
Serveres med syltede bær
Ostetallerken 100,-
Serveres med behørig garniture
——————————-
3 retter 325,-
Vælg 1 forret, 1 hovedret og 1 dessert